Vágy

2010.08.01. 22:43

Szeretek szingli lenni, mert azt csinálok amit akarok, azzal flörtölök és ismerkedek akivel akarok meg stb jó oldala van. Gyűlölök szingli lenni, mert nincs kihez hozzábújnom, nincs aki csókot adjon, szerelmes szavakat suttogjon a fülembe, nincs kivel romantikáznom, nincs....*sóhaj*....hagyjuk. Hosszú lenne az okok listája a "miért gyűlölök szingli lenni?" kérdésre. Ráadásul most senki olyannal nemtudok beszélni, akivel szívesen eszmecserélgetnék:( Egyikük sincs fent msn-en, a közelemben plánenem, a telefon meg drága. Ígyis 1 csomót telefonálok mindig-___-" És most olyan rohadtul egyedül érzem magam. Most legszívesebben 1 dombon lennék, ahol van 1 nagy fa, és az egyik ágán van 1 hinta, és ott hintáznék és közben nézném a gyönyörű csillagokat, amik mindigis elkápráztattak, és ott lennének azok akiket -a Családomon kívül- igazán szeretek. Nagyonkevés ilyen egyén van, akiről ezt elmondhatom, h igazán szeretem. Kb 4 vagy 5. Ha jobban elgondolkozunk, mindenki rájön, h az ismeretségiköréből elég kevés emberre tudja mondani, h igazán szereti-persze, gondolom, a családját mindenki szereti, az esetleges konfliktusok ellenére, így most csak a barátokról van szó-. Akikért ölni tudna. Akikért akár meghalna. Akiknek a boldogsága néha/sokszor fontosabb a sajátjánál. Megmég sorolhatnám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


It's A Love, That Never Dies. It Lasts Forever.

Najó, megyek alukálni. Holnap hajnali 08:15-kor kelek:D
Jóéjt Néktek! Márha egyáltalán olvas vki.....
Pápá
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nitta-in-a-fantasyworld.blog.hu/api/trackback/id/tr832192164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Baddog 2010.08.03. 01:05:47

Erre a problémára egy megoldásom azért lenne: Nyitott kapcsolat... vagy mi a szösz :P megbeszélten mind a ketten tojtok a másikra, de ott van ha kell,azaz mindig :D

Macskamancs 2010.08.03. 20:39:11

@Baddog: De az meg nemjó. Mert 1 nyitott kapcsolatban nincs szerelem. És én szeretnék szerelmet.
süti beállítások módosítása