Szívproblémák....

2010.07.23. 15:56

 

 

 

Bizony az érzelmeknél nincs bonyolultabb.

Főleg, ha nemtudod eldönteni, h 1 bizonyos esetben mit mond az agyad, és mit a szíved. Nemtudod megkülönböztetni. Vagy csak simán hallgatnak. Vagy jön a nemsok előrelépéssel kecsegtető válasz a "nemtudom" szócska megnyilvánulásában. Szeretnék szerelmes lenni. Csak nemtudom, h ki érdemli meg. Merth van nemis egyvalaki akit esetleg érdemesnek tartok rá. Persze, hallgassak a szívemre. És az az igazság, h azok a problémák amiket fentebb említettem, egyre inkább nem állnak fönn. Egyre egyértelműbb választ kapok. Ilyenkor persze jönne az erre egyértelműen feltehető szemöldökfelvonós kérdés: "És mi ezzel a baj??"  Csakh ez bizony probléma.... Mert igazából fogalmam sincs, h mitcsináljak. Eldöntöttem már 1 párszor h ilyen esetben nem aggódok megilyenek, hanem úszok az árral, rábízom magam a Sorsra. Ez viszont elég nehezen megyxD Jó, működik kb 2 percig, aztán megint elkezdek aggódni meg fejettörni. Márpedig elvileg minden úgy van jól ahogy van. Mégha nekünk éppen szar is. Csak a szar éppen beteríti a fejünket és eltakarja a kilátást, ezért nem látjuk meg a helyzet esetleges pozitív, jó vonzatait. De vajon tévedhet-e a szívünk is meg az agyunk is egyszerre? Miértne? Vajon akiről először teljességgel az volt a benyomásod, h "Jaj nagyontetszik meg jó Vele, de áhh, vmiért mégse illünk össze" változhat? Persze, hiszen, egyreinkább megismeritek egymást, és lassan rájössz, h "Debizony, mégiscsak összeillünk". Vagy az a sajnálatos eshetőség is megtörténhet, h a "nemillünkösszedolog" megerősítést nyer. I don't know h velem melyik fog megtörténni. De eddig a "mégisösszeillünkdolog" van kilátásban. Na majdmeglátjuk. Lesz ami lészen. Végülis így lenne a legegyszerűbb élni, nemde?:D Nemaggódni, körmöketlerágni, fejetfalbaverni, plafononfutkosni semmiért. Csakh az emberek nem így vannak összerakva. Szerintem. Valamin mindig aggódunk. Pedig semmi értelme. De mégis ezt tesszük. Mind1.... Majd kiderülnek a dolgok úgyis, hamarosan....



 


Tere Liye Atif Aslam Prince Song--->hallgassátok meg^^ Nekem nagyontetszik. Ha jóltudom, indiai. Tudnak valamit azért. Eleve szeretem az indiai zenéket (megúgy általában a keleties zenéket). A pasinak szerintem istenkirály hangja van. Múzeumok Éjszakáján az Iparművészeti Múzeumban pont ilyen keletibuli volt, és igazán elnyerte a tetszésem^^ Az egyik teremben indiai/hindi videoklippeket meg olyan filmekből szedett táncoséneklős jeleneteket lehetett megtekinteni. Na ott leragadtunk és kb 3 (v több:D) órán keresztül néztük őket:D Tetszettek, mert a zene is jó, meg televannak mozgással, tánccal, gyönyörűek a ruhák, és egyszerűen tökjó. Általában a "rendes" pl esetleg Tv-ben leadott videoklippek átlagos hosszúságúak (köbö 3 perc) mert le vannak rövidítve. Na itt eredeti hosszúságukban adták le őket, ami van amelyiknél 10-15 percet jelent:DD De nemlehet megunni, komolyan. Egyébként mindegyik nóta és klipp ugyanarról szól: Szerelem. És amúgy sok színész tanulhatna tőlük.... Lehet, h vannak igazi párok is, de annyira hitelesen elő tudják adni az Igazi Nagy Szerelmet, h le a kalappal.


 


 

 

 

 

 

 

 

 

A változatosság kedvéért mégmindig bazimeleg van-_______________-"

Pápá

A bejegyzés trackback címe:

https://nitta-in-a-fantasyworld.blog.hu/api/trackback/id/tr92171234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása